+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Тазе пуканки  е нашиот бренд пуканки со автентичен домашен вкус. Направени од најдобрата пченка и со употреба на специјална сол која се задржува на нив, тие се дури подобри и од домашните. Совршен извор на растителни влакна, без ароми и конзерванси.

Тазе Солени Пуканки

пакување: 100 gr. и 20 gr.

Тазе Путер Пуканки

пакување: 100 gr. и 20 gr.

Тазе Чоко-Јагода Пуканки

пакување: 50 gr.