fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Стапете во контакт со нас и аплицирaјте за почеток на вашата нова кариера во Мако Маркет или доколку имате дополнителни прашања, слободно контактирајте нѐ.

локација

бул. Борис Трајковски 288, 1000
Скопје, Р.Македонија

eMail

info@makomarket.com.mk

Телефон

+389 2 278 6666

Стапете во контакт

Доколку сте заинтересирани за започнување на вашата кариера во Мако Маркет, ве молиме контактирајте нѐ на контакт формата во прилог или директно на нашиот email. Нашиот сектор за однос со корисници ќе се погрижи за Вас.