+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

NA KONTAKTONI

Na kontaktoni dhe aplikoni sa për fillim të karierës suaj në Mako market ose në qoftë se keni pyetje plotësuese, na kontaktoni lirshëm.

LOKACIONI

blv. Boris Trajkovski 288,1000
Shkup, R. e Maqedonisë

eMail

info@makomarket.com.mk

TElefoni

+389 2 278 6666

NA KONTAKTONI

Në qoftë se jeni të interesuar për të filluart me karierën tuaj në Mako market, ju lutemi na kontaktoni me formularin e bashkëngjitur ose drejtpërdrejtë në e-mailin tonë. Departamenti i ynë për marrëdhënie me konsumatorët do të kujdeset për Ju.