+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

KARIERA NË MAKO MARKET

Mako market gjendet në një periudhë të rritjes dhe zhvillimit shumë të shpejtë, kështu duke e rritur ekupin e vet. Në qoftë se jeni të interesuar që të na bashkëngjiteni, ju lutemi dërgoni biografi të shkurtër dhe një fotografi në adresën elektronike në vijim: jobs@makomarket.com.mk