+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

КАРИЕРА ВО МАКО МАРКЕТ

Мако маркет е во период на рапиден раст и развој во кој го зголемуваме тимот. Доколку сте заинтересирани да ни се приклучите, ве молиме да ни испратите своја кратка биографија и фотографија на следната електронска адреса: jobs@makomarket.com.mk