Fresh popcorn AL | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Kokoshkat Taze janë brandi ynë i kokoshkave me shije autentike vendore. Bëhen nga misri më i mirë dhe me përdorim të kripës së posaçme që e përmban ai, ato  janë madje më të mira edhe sesa kokoshkat e shtëpisë. Burim i shkëlqyer i fibrave, pa aromë dhe konservues.