+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

ЕВРОПА –фабрика за задоволства

Горди сме да кажеме дека МакоМаркет е дистрибутер на Европа, компанија која остава свој белег на голем број генерации, од 1882 година сé до денес.

Производите на Европа вам ви се многу добро познати, почнувајќи од крем бананите, единствените вафли, бастумчињата, па се до ново-лансираните 1882 чоколади.

Ние се грижиме, истите да ви бидат достапни во секое продажно место во земјата, благодарение на нашата моќна дистибутивна мрежа и тимовите.

www.evropa.com.mk