evropa-al | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

EVROPA – fabrikë për kënaqësi

 

Jemi krenarë të themi se Mako Market është distribues i Evropës , kompani që ka lënë mbresa te numër i madh gjeneratash , që nga viti 1882 e deri më sot.

Prodhimet e Evropës , juve ju janë shumë  mirë të njohura, duke filluar që nga krem bananet ,   wafflet e vetme, bastunet , e deri te çokollatat e reja të lansuara 1882.

Ne përkujdesemi , që të njejtat të ju  jenë në dispozicion  në çdo pikë shitëse në vend, falë rrjetit tonë të fuqishëm distribues dhe ekipeve.

www.evropa.com.mk