Uncategorized Archives | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Купи EveryDay влошки, добиј Кокев тоалета

Купи EveryDay влошки, добиј Кокев тоалета

МакоМаркет организираше национална наградна игра во сите Зегин аптеки, која траеше од 06.11.2020 до 10.12.2020. Условите беа следниве: со купено било кое пакување на EveryDay циклусни или EveryDay секојдневни влошки од било која Зегин аптека и пополнување на купон на...
7 чекори за ефективно решавање на проблеми

7 чекори за ефективно решавање на проблеми

Решавање на проблеми и донесување на одлуки. Прашајте било кого на работното место ако овие активности се дел од нивниот ден и ќе добиете одговор „Секако!“ Но колку од нас сме имале обука на оваа тема? Знаеме дека oвие активности се важен елемент од нашата работа, но...
XL самодоверба со новите XL EveryDay

XL самодоверба со новите XL EveryDay

ЕveryDay XL циклусните влошки, благодарение на нивниот иновативен дизајн, ви ја даваат самодовербата којашто ви е потребна за да го живеете секој ден во целост со XL сигурност! Единствени на пазарот кои имаат одговор на проблемите на многу жени кои имаат обилен...
Fresh & Clean

Fresh & Clean

Пристигна Fresh & Clean со неговата 5 во 1 технологија за перење Новиот прашкаст детергент за ткаенини Fresh & Clean е направен со нова, 5 во 1 технологија Долготраен мирис Длабинско чистење. Содржи биоразградливи компоненти, се грижи за околината. Не ги...
11 квалитети кои ги поседуваат добрите лидери

11 квалитети кои ги поседуваат добрите лидери

Без разлика дали водете сопствен бизнис или водите тимови, најдобрите лидери треба да поседуваат силен сет на квалитети на лидерство кои помагаат позитивно да комуницираат со вработените, членовите на тимот и клиентите. Теориите за однесување сугерираат дека лидерски...