Wienna | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Wienna сочно неодоливо задоволство во форма на ролати со 5 безвременски вкусови без кои ниеден ден нема да биде комплетен!

Wienna Choco Roll 

Какао ролат со чоколадо и какао прелив

150 гр.

Wienna Choco Roll

Какао ролат со лешник и какао прелив 

150 гр.

Wienna Swiss Roll 

Какао ролат со крем од чоколадо

150 гр.

Wienna Swiss Roll

Ролат со крем од јагода

150 гр.

Wienna Swiss Roll

Ролат со крем од лешник

150 гр.