Home AL | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

MAKO MARKET

Новости

Mako Market e zgjeroi portofolin e prodhimit të vet me rolet Wienna.  Janë  në dispozicion 5 lloj rolesh. Më saktë kemi role me shije të çokollatës, lajthisë dhe me shije të luleshtrydhes. Ndërsa për kënaqësi edhe më të ëmbël, të shijshme dhe të parrezistueshme i kemi rolet e çokollatës me shije të lajthisë dhe të çokollatës.

Ishte kënaqësi që ishim të pranishëm në studion virtuale të Agna Leadership Academy  dhe sërisht u bindëm se nuk ekzistojnë limite  për asnjë njeri që ështe i gatshëm për të investuar në pasionin dhe avancimin e tij! I faliminderohemi Vasil  Naçit dhe folësve tjerë dhe për të gjithë ata që ndajnë   mendimin tonë për zgjerim  dhe nuk pushojnë së investuari në vete. „ Nëse të gjithë jetojnë me vlerën e respektit ,integritetit  dhe zhvillimit atëherë organizata do të rritet, respektohet si dhe do ti përmbush  kërkesat  e tregut!“ –Vasil Naçi

 

Në mënyrë modeste mund të themi se TAZE  u bë sinonim për kokoshkat si Vespa për skuterët.

Fakti që jemi lider në treg për këtë kategori, i dedikohet shumë: pajisjet më të mira në botë, Kretos,nga shija autentike më e mirë se shija vendore, misri dhe kripa e zgjedhur me kujdes, dhe gjithashtu i prodhimi i tyre  me shumë  dashuri.