Rodon | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

РОДОН – Најдоброто од Морето

 

Целосно природен, здрав и квалитетен производ.

Родон е најдоброто од морето. Фабриката за производство ги почитува традицијата и високите стандарди за квалитет за време на производствениот процес.

Ако сакате вкус од морето, дефинитивно треба да ги пробате сите производи на Родон.