Apolon_mk | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Одмор на планина

Доколку прошетки и одмарање на планина прават да се чуствувате како бог  за вас најсоодветен вкус е Аполон мини вафлата со лешник. Вкус на природата, кој потекнува од планината..

Масажа

Доколку едвај ги чекате деновите кога имате закажана масажа, и токму тоа е тоа што ви дава чуство на удобност, хармонија и боженственост тогаш Аполон вафел ролерот со вкус на лешник е тоа што ви е потребно. Вие сте за хедонистички избор, а овој ролер го нуди токму тоа…

Искачување врвови

Потребна е храброст за омилената активност да ви е искачување на предизвикувачки планински врвови. Истата таа храброст која ја носи Аполон чоколадираниот лешник ролер без кој овие авантури не би биле целосни. Токму за најхрабрите…

Медитација

Во хармонија со себе, и со природата. Боженственоста доаѓа од внатре. Доколку јога и медитација се вашиот избор – Аполон мини вафлите со вкус на млеко и какао е вкусот кој би ги задоволил вашите потреби. Јинг јанг во мала коцка…“

Базен и коктели

Летни денови, базен и овошни коктели. Доколку ова е тоа што е потребно за да се чуствувате како божество – тогаш Аполон мини вафлите со вкус на какао е совршениот избор за вас. Лесни како лето…