My cookie MK | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Во Мако Mаркет сме горди на сопственото производство и на брендовите што ги креиравме со текот на годините. Секогаш стремејќи се кон задоволување на потребите на потрошувачите, создаваме квалитетни производи наменети за домашен и странски пазар. 
Мое колаче е нашиот бренд за портфолиото на слатки производи – вафел ролери и колачиња. Направени се со квалитетни состојки за ваше најголемо уживање и спакувани се во практично пакување. Нашите колачиња се направени по традиционални рецепти за најавтентично искуство, додека ролерите со своите уникатни комбинации се единствени на пазарот.

ВАФЕЛ РОЛЕРИ

ЧАЈНИ КОЛАЧИ