+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди.

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди.

За време на претстојниот викенд, тимот на Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior” организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди. Говорник на тренингот беше и...

,,Паток кон успехот”

,,Паток кон успехот”

Со нетрпение го очекуваме големиот настан ,,Пат кон успехот” на најголемиот лидер и мотивациски говорник во регионот Vasil Naçi. Tирана 2 и 3 Ноември...