My Cookie AL | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Mako market jemi krenar me prodhimin tonë dhe me brandet që i kemi krijuar me kalimin e viteve. Gjithnjë duke synuar drejt plotësimit të nevojave të konsumatorëve, krijojmë prodhime cilësore të dedikuara për tregun vendor dhe të jashtëm.
Moe Kolaçe është brandi ynë i portofolit të prodhimeve të embla – vafel role dhe ëmbëlsira. Prodhohen me përbërës cilësor për kënaqësinë tuaj më të madhe dhe paketohen në ambalazh praktik. Ëmbëlsirat tona prodhohen sipas recetave tradicionale për një përvojë më autentike, ndërsa rolet me kombinimin e tyre unik janë të vetmit në treg.

VAFEL ROLE

ËMBËLSIRA