makomarket, Author at MakoMarket | Page 2 of 44
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди.

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди.

За време на претстојниот викенд, тимот на Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior” организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди. Говорник на тренингот беше и г-дин Васил...
“Слатка” донација

“Слатка” донација

Мако Маркет со “слатка“ донација на Мое колаче/Moe Kolace за учесниците од „ПОУ Иднина...