,,Паток кон успехот" | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Со нетрпение го очекуваме големиот настан ,,Пат кон успехот” на најголемиот лидер и мотивациски говорник во регионот Vasil Naçi. Tирана 2 и 3 Ноември 2018.