Мако маркет беше дел од обуката "Change Management & Organizational Behavior", предводена од Leadership & Happiness Guru - то, г-дин Авинаш Ананди. | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

За време на претстојниот викенд, тимот на Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior” организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди. Говорник на тренингот беше и г-дин Васил Начи, човекот кој ја знае формулата за успех и несебично ја пренесува на бизнис заедницата.
Вештините и знаењата кои се стекнаа во изминатите два дена ќе бидат имплементирани во работата на Мако Маркет и ќе бидат двигатели во понатамошниот успех.

Имајте убава работна недела, ние ги наполнивме батериите со знаење!