+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Ролери

Ванила ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со млечен крем, со арома на ванила и млеко, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично...

Лешник ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со крем со вкус на лешник, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во практично...

Чоко-лешник ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со крем со вкус на лешник и со какао прелив, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство,...

Чоколадни ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со крем со вкус на чоколадо, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство, спакувани во...

Кокос ролери

Слатки, вкусни и крцкав вафел стапчиња полнети со крем со вкус на кокос и со какао прелив, направени со многу љубов и добро одбрани квалитетни состојки за ваше најголемо уживање. Нашите вафел ролери се направени по традиционален рецепт за најавтентично искуство,...