+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Wet Hankies – Антибактериски марамици за раце. Ги елиминираат бактериите без иритација на кожата.Моќен сојузник против бактериите кој секогаш можете да го носите со вас

Wet Hankies Clean&Refresh

Wet hankies clean and refresh (Lemon antibacterial) - Антибактериски влажни марамици со алкохол, и дополнителен антибактериски агенс за подобрено дејство при чистење и заштита на вашата кожа со мирис на...

Wet Hankies school

Wet hankies school (school hankies 2+2) - влажни марамици специјално дизајнирани за деца. Со екстра блага формула за кожата, тие ги чистат и заштитуваат детските раце. Содржат глицерин. Со овошен...

Wet Hankies Spring flower

Wet hankies spring flower 2+2- влажни марамици кои содржат лосион кој ја хидрира и освежува кожата. Со уникатен цветен мирис.

Wet Hankies Ocean Breeze

Wet hankies ocean breeze 2+2- влажни марамици кои содржат лосион кој ја хидрира и освежува кожата, давајќи го разладувакиот ефект и мирисот на...

Wet Hankies Clean&Protect

Wet hankies clean and protect - Антибактериски влажни марамици со алкохол, и дополнителен антибактериски агенс за подобрено дејство при чистење и заштитата на вашата...

Wet Hankies Clean&Protect

Wet hankies clean and protect - Антибактериски влажни марамици со алкохол, и дополнителен антибактериски агенс за подобрено дејство при чистење и заштитата на вашата...

Wet Hankies Clean&Refresh

Wet hankies clean and refresh (Lemon antibacterial) - Антибактериски влажни марамици со алкохол, и дополнителен антибактериски агенс за подобрено дејство при чистење и заштита на вашата кожа со мирис на...