XL самодоверба со новите XL EveryDay | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

ЕveryDay XL циклусните влошки, благодарение на нивниот иновативен дизајн, ви ја даваат самодовербата којашто ви е потребна за да го живеете секој ден во целост со XL сигурност!

Единствени на пазарот кои имаат одговор на проблемите на многу жени кои имаат обилен циклус.

✔ Екстра мека хигиенска обвивка што содржи памук ѝ и дозволува на кожата да дишe.
✔ Револуционерна Center Plus технологија која има поголемо јадро што овозможува 30% поголема впивливост од нормалните влошки.
✔ Двојни заштитни крилца.
✔ 40% подолги во споредба со EveryDay Normal.
✔ Идеални за обилен циклус и користење за време на ноќта.
✔ Дополнително јадро во DoubleDry влошките.

Дерматолошки тестирани и први влошки во Европа со  Oeko-Tex® Standard 100 сертификатот за отсуство на штетни супстанции.

Влошките можете да ги пронајдете во 3 вида:
EveryDay HyperDry со поголемо јадро за 30% во пакувања од 8 и 10.

EveryDay DoubleDry со две јадра во пакувања од 10 и 18 влошки.

како и EveryDay ExtraDry дневни влошки во пакување од 30+14.