Shija filmike e kokoshkave | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Ndiqini këto hapa të thjeshta:
1. Bëhuni fans i faqeve tona fan

2. Plotësoni kuizin
3. Plotësoni formularin e pjesëmarrjes

Kushtet e konkursit mund ti shikoni këtu!
POPCORN QUIZ – GOOD LUCK!

1. Kur dikush pëshpërit në stolat e fundit ndërkohë që ju shikoni ndonjë film në kinema...
2. Sa kova me kokoshka mund të hani kur shikoni film? 🙂
3. Mblidhni shoqërinë në një maratonë filmash në shtëpinë tuaj. Cila është gjëja e parë që do blinit në market?
4. Cila është shija juaj e preferuar e kokoshkave?
5. Sa shpesh konsumoni kokoshka?
6. A i keni provuar kokoshkat tona Taze?
7. Dhe në fund 🙂 A do të na dërgonit foto me kokoshkat Taze në faqen tonë në facebook, në momentet kur ju i konsumoni ato?

Plotësoni rreshtat me të dhënat tuaja në mënyrë që përgjigjet tuaja të regjistrohen për pjesëmarrjen në Lojën Fituese të çmimeve.Kodi vlen vetëm për 2 bileta, për film sipas zgjedhjes (teknologji 2d ) dhe mund të përdoret vetëm për kinemanë Cineplexx. Kodi nuk vlen për projektime speciale (opera, balet, koncerte, transmetime live)

Vlefshmëria e kodit është deri më 31.12.2019