rodon-al | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

 

RODON  –Më e mira nga Adriatiku

Produkt plotësisht natyral i shëndestshëm dhe cilësor . Rodon është më e mira nga deti Adriatik . Fabrika e prodhimit e respekton traditën dhe standardet e larta të cilësisë gjatë procesit prodhues Nëse dëshironi  produkte me shije të detit , definitivisht duhet që ti provoni të gjitha produktet e Rodon-it.