oldelpaso-al | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

LIDER EUROPIAN në kategorinë e kuzhinës meksikane

 

Old El Paso është markë e ushqimit në stilin e Tex-Mex prodhuesit amerikan të ushqimeve Generall Mills. Portofoli përfshin komplete për darkë , tako dhe tortilja të prodhuara sipas reçetave tradicionale meksikane  si dhe erëza për tako ,salcë .oriz ,pasul dhe patate të skuqura.

Produktet e Old El Pasos shiten në të gjithë botën , janë mirë të njohura dhe të vlerësuara në tregjet si në Briani të Madhe , Francë dhe Suedi dhe njëherit është  edhe lider evropian në kategorinë e kuzhinës meksikane .

Emri tregon për qytetin El Paso , Teksas  dhe periudhën historikisht të „ Vjetër “ kur Teksasi ka qenë pjesë e Meksikës. Old El Paso ju ndihmon konsumatorëve të vetë që të sjellin ushqime meksikane të shijshme dhe argëtuese në tryezat e tyre. Përgaditja e ushqimeve meksikane është e lehtë dhe krijon ekperiencë të paharrueshme për familjen dhe  miqtë. Shumëllojshmëria e këtij brendi  bazohet në opsionet kreative  , ashtu që mund ti përzieni përbërësit e freskët me qëllim që tua përshtatni vakteve tuaja . Këto komplete për darka , të cilat i përfshijnë të gjitha përbërësit për ushqim tipik meksikan janë hapi juaj i parë ideal në kuzhinën meksikane.