minos-al | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

MINOS –Vaj ulliri

Kompania El Renieris është e themeluar në vitin 1982 kur e ndërtoi  fabrikën e vet për vajin e ullirit në fshatin  Sfakopigadi në Kisamos , ku familja Renieris i mirëmban kopshtet e veta  me ullinjë.

Sot është kompani  100% eksporti me partneritet dhe bashkëpunim me disa prej tregtarëve dhe distributorëve më të mëdhenj në më shumë se 40 vende. Përvoja prej dekadash e familjes Renieris në prodhimin e vajit të ullirit  , kapacitetet e reja prodhuese dhe laboratori kimik në tërësi i pajisur garantojnë kontroll të përsosur të cilësisë së produkteve që nga kultivimi e deri te paketimi i tyre.

Në mitologjinë greke , Minos ka qenë mbreti i parë i Kretës. Sot vaji  i ullirit ekstra i virgjër  MINOS është mbret i dietave mesdhetare.