Lotari gjigande e AVA-s! | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Mahnitni me duar të buta dhe me byzylykë magjepsës!

Lotari gjigande e AVA-s!

AvаE butë për duart, e pamëshirshme për yndyrat. Përkujdeset që enët tuaja të ndriçojnë, ndërsa pëllëmbët t’ju mbeten tepër të buta. AVA ju shpërblen me 20 byzylykë OXETTE, të cilat do të bëjnë që të rrezatoni edhe më shumë.

Blini çdo produkt nga AVA, dërgoni SMS me numrin e llogarisë fiskale dhe kohën e blerjes në 14 700 në periudhën nga 09.10.2019 deri në 09.11.2019 dhe bëhuni fitues potencial e një prej 20 byzylykëve OXETTE

Hedhja e shortit do të mbahet me datë 11.11.2019 me mbështetjen e një softwer-i elektronik ku me një përzgjedhje të rastit do të dhurohen 20 byzylykë OXETTE


Fituesit do të shpallen 3 ditë pas hedhjes së shortit në web faqen e makomarket.com.mk dhe në faqen Facebook Mako Market.


Rregullat e pjesëmarrjes mund ti lexoni këtu.