La Famiglia AL | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

La Famiglia  është brand me renome i parorive të bardha të prodhuara me miell durum të cilësisë së lartë në format tuaja të parapëlqyera. Nga spageti të holla me miell durum 100%, fuzilit e njohura e deri në tubetat dhe ditalinat e vogla të dedikuara për sallata, La Famiglia është këtu për të gjitha idetë tuaja kreative gastronomike.