Ficosota AL | MakoMarket
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Ficosota Ltd. është kompani e specializuar për prodhime të konsumit të gjerë, e cila ekziston që në vitin 1994. Kompania është e njohur për prodhime vendore dhe për higjienë personale, ndërsa për momentin posedon 7 fabrika; ka mbi 1000 të punësuar; eksporton në mbi 65 tregje dhe ka shumë brande të njohura të cilat janë udhëheqëse në treg. Konsumatorët e Maqedonisë tashmë një kohë të gjatë i përdorin brandet e njohura, siç janë: Feya, Savex, Semana, Teo, Тete-a-Тete, Milde, Puffies.