Rolco | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Rolco Vianil B.A. е грчка компанија за производство на висококвалитетни детергенти која постои од 1948ма година. Се смета дека Rolco е најголемата и водечка компанија за производство на детергенти во Грција. Компанијата има големо порфолио на детергенти и континуирано инвестира во најсовремената технологија и опрема, како и на системите за контрола на врвен квалитет и квалификуван персонал. Портфолиото вклучува познати брендови, како што се: Essex, Ava, Rol, Planet, и други кои освен во Македонија, се присутни во 25 земји, најчесто како лидери на пазарот.