Purlan | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Новиот PURLAN омекнувач е специјално направен за максимално омекнување на вашите алишта со дополнителна “AROMA ENCAPS” технологија која исто така го задржува свежиот мирис на вашите алишта дури до 2 недели. Не ги избелува алиштата! Со супер концентрирана формула каде што се доволни само 25мл по перење!

                       Purlan Blue Delight
    1л (40 перења) и 1.8л (72 перења)

За сите оние кои сакаат активен мирис и уживаат во свежината на својата облека. 

             Purlan Sparkling Joy
1л (40 перења) и 1.8л (72 перења)

За сите оние кои сакаат да експериментираат со ароматичните ноти. Совршен за поткревање на вашето расположение со возбудливиот мирис и неверојатната мекост која ја носи на вашата облека.

          Purlan Golden Dream
  1л (40 перења) и 1.8л (72 перења)

За сите оние кои ја обожуваат нежната и ароматична нота на флоралниот мирис.