Мако Маркет и оваа година беше дел од настанот „Патот кон успехот“ во Тирана | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

За време нa изминатиот викенд, тимот на Мако Маркет и оваа година зема учество на најголемиот настан во регионот „Патот кон Успехот“ организиран од најголемиот лидер, автор, мотивациски говорник во регионот Vasil Naçi кој се одржа од 8ми до 10ти Ноември во Тирана.

На настанот освен господинот Vasil Naçi, говореа и
Hetem Ramadani – Претприемач, Автор, Филантроп, Доктор,
Mirela Sula – Основач и Директор на Global Woman Platform, и
Sheki Useini – Претприемач, Автор, Филантроп, и Тренер за Медитација и Личен Развој.

Настанот беше со фокус кон лична трансформација, со цел да се подобри квалитетот на живот на сите индивидуи. Да се предизвика “Статусот Кво“ и да се достигне врвен потенцијал.