Новиот Пурлан - Неверојатна мекост и свежина која трае до 2 недели | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Новиот омекнувач за облека PURLAN е специјално направен за максимално омекнување на вашата облека со допонителна “AROMA ENCAPS” технологија која го задржува свежиот мирис дури до 2 недели.

Oмекнувачот е достапен во пакување од 1л (40 дози) и 1.6л (72 дози).