News MK | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
„Донации за учениците од ПОУ „Д-р. Златан Сремец“ од Мако Маркет“

„Донации за учениците од ПОУ „Д-р. Златан Сремец“ од Мако Маркет“

Денес, 25.12.2019 година тимот на Мако Маркет по повод претстојните новогодишни празници ги посети учениците во образовната установа за деца со посебни потреби ПОУ „Д-р Златан Сремац“ каде што им подели новогодишни пакетчиња. Среќни сме што бевме дел од нивната...

Резервни добитници од наградната игра на AVA

Резервни добитници од наградната игра на AVA

Заврши големата наградна игра на AVA. Во присуство на претставници на Мако Маркет, по случаен избор по електронски пат беа извлечени резервните добитници на алките OXETTE од големата наградна игра на AVA. Среќните добитници ќе бидат исконтактирани по СМС, а наградите...

„Комуникација и зближување со тимот“

„Комуникација и зближување со тимот“

Во саботата, 23.11.2019 Академијата за лидерство на Мако Маркет го одржа последниот семинар за оваа година насловен "Communication and Team Bonding".Една од главните причини поради која беше отворена оваа академија на Мако Маркет е инвеситрањето во своите вработени за...

Добитници од наградната игра на AVA

Добитници од наградната игра на AVA

Заврши големата наградна игра на AVA. Во присуство на претставници на Мако Маркет, по случаен избор по електронски пат беа извлечени добитниците на алките OXETTE од големата наградна игра на AVA. Среќните добитници ќе бидат исконтактирани по СМС, а наградите ќе можат...

Мако Маркет и оваа година беше дел од настанот „Патот кон успехот“ во Тирана

Мако Маркет и оваа година беше дел од настанот „Патот кон успехот“ во Тирана

За време нa изминатиот викенд, тимот на Мако Маркет и оваа година зема учество на најголемиот настан во регионот „Патот кон Успехот“ организиран од најголемиот лидер, автор, мотивациски говорник во регионот Vasil Naçi кој се одржа од 8ми до 10ти Ноември во Тирана. На...

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди.

Мако маркет беше дел од обуката “Change Management & Organizational Behavior”, предводена од Leadership & Happiness Guru – то, г-дин Авинаш Ананди.

За време на претстојниот викенд, тимот на Мако маркет беше дел од обуката "Change Management & Organizational Behavior" организирана во Ниш, Србија, а предводена од Leadership & Happiness Guru - то, г-дин Авинаш Ананди. Говорник на тренингот беше и...