merz-mk | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

 

 

Најдоброто дезинфекциско средство за раце кое содржи 70% алкохол, со алое вера и витамин Е.

Убива 99.9% од бактериите и вирусите.