fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

La Famiglia  е етаблиран бренд на тестенини произведени од квалитетно дурум брашно во вашите омилени форми. Од тенки шпагети со 100% дурум брашно, популарните фузили до малечките тубетини и диталини наменети за салати, La Famiglia е тука за сите ваши креативни кулинарски идеи.