Fresh&Clean наградува со Машини за перење и сушење алишта | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Мако Маркет наградуваше со 12 Favorit и Indesit машини за перење и сушење алишта. Наградната игра беше за прашкастиот детергент за ткаенини Fresh&Clean 5во1 технологија, кој е достапен во три варијанти: за бели ткаенини, за обоени ткаенини и за бели и обоени ткаенини со дополнителна свежина.

Освен достапната цена на производот, неговата формула за длабинско чистење, за неизбелување на боите и долготрајниот мирис кој го дава, направи да има голем интерес за овие награди.

Националната наградна игра се одржуваше во сите поголеми маркети во земјата: Атва, Монтенегро, Кит-Го, Тера, Жито, Футура, Елида, Ангро Маркетинг, ДУ-БО, Асстор, Рисал и Зур, каде усреќивме 12 домаќинства.