Филмскиот вкус на пуканките! | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Следете ги овие лесни чекори:
1. Станете фан на нашите фан страници

2. Пополнете го квизот
3. Пополнете го формуларот за учество

Условите за натпреварот можете да ги видите тука!
POPCORN QUIZ – GOOD LUCK!

1. Кога некој шушка во задните седишта додека гледате филм во кино...
2. Колку кофи пуканки може да изедете додека гледате филм?
3. Го собирате друштвото на филмски маратон кај вас дома. Што прво ќе купите од маркет?
4. Кој е вашиот омилен вкус на пуканки?
5. Колку често конзумирате пуканки?
6. Дали сте ги пробале нашите Taze пуканки?
7. За крај - Дали би ни испратиле фотографија со Taze пуканки на нашата facebook страна, во моменти кои вие ги конзумирате?

Пополнете ги контакт полињата за вашите одговори да бидат регистрирани за учество во Наградната Игра.
Во случај да бидете извлечени, треба да прикажете валидна фискална сметка на кои има Taze Caramel или Taze Choco за да ви бидат доделени картите.Споделете го линкот тука за дополнителна шанса да освоите и пакет Тазе Пуканки.
Кодот важи за 2 билета, за филм по избор (2д технологија) и може да се искористи само во киното Cineplexx. Кодот не може да се искористи за специјални проекции (опера, балет, концерти, преноси во живо).
Важноста на кодот е до 31.12.2019