Ава ве наградува! | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Пленете со нежни раце и гламурозна алка!

Наградната игра на AVA заврши.
Добитниците можете да ги погледнете тука.

Голема наградна игра на AVA!

Avа – Нежна за рацете, немилосрдна кон мрснотијата. Се грижи вашите садови да блескаат, а дланките да ви останат неверојатно нежни. AVA ве наградува со 20 Oxette алки, кои ќе направат дополнително да зрачите.

Купете било кој производ на Ава, испратeте СМС со бројот на фискалната сметка и времето на купување на 14 700  во периодот од 09.10.2019 до 09.11.2019 и станете потенцијален добитник на една од 20те алки од OXETTE.

Извлекувањето ќе се одржи на 11.11.2019 со помош на електронски софтвер каде по случаен избор ќе бидат доделени 20 OXETTE алки.

Добитниците ќе бидат објавени 3 дена по извлекувањето на страната makomarket.com.mk и на Facebook страната на Мако Маркет

Правилата за учество можете да ги погледнете тука.