makomarket, Author at МакоМаркет | Page 4 of 28
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Академијата за Лидерство на Мако Маркет и оваа година продолжува со засилено темпо

Академијата за Лидерство на Мако Маркет и оваа година продолжува со засилено темпо

Академијата за Лидерство на Mako Market и оваа година со засилено темпо продолжува со обуки и семинари предводени од нашиот гуру Avinash Ananda, како и со говори и насоки од нашите лидери Vasil Naçi и Андреја Тасевски. Основните...
Новиот Пурлан – Неверојатна мекост и свежина која трае до 2 недели

Новиот Пурлан – Неверојатна мекост и свежина која трае до 2 недели

Новиот омекнувач за облека PURLAN е специјално направен за максимално омекнување на вашата облека со допонителна “AROMA ENCAPS” технологија која го задржува свежиот мирис дури до 2 недели. Oмекнувачот е достапен во пакување од 1л (40 дози) и 1.6л (72...
11 квалитети кои ги поседуваат добрите лидери

11 квалитети кои ги поседуваат добрите лидери

Без разлика дали водете сопствен бизнис или водите тимови, најдобрите лидери треба да поседуваат силен сет на квалитети на лидерство кои помагаат позитивно да комуницираат со вработените, членовите на тимот и клиентите. Теориите за однесување сугерираат дека лидерски...
„Донации за учениците од ПОУ „Д-р. Златан Сремец“ од Мако Маркет“

„Донации за учениците од ПОУ „Д-р. Златан Сремец“ од Мако Маркет“

Денес, 25.12.2019 година тимот на Мако Маркет по повод претстојните новогодишни празници ги посети учениците во образовната установа за деца со посебни потреби ПОУ „Д-р Златан Сремац“ каде што им подели новогодишни пакетчиња. Среќни сме што бевме дел од нивната...