makomarket, Author at МакоМаркет | Page 2 of 28
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
ТАЗЕ – стариот познат вкус во ново пакување

ТАЗЕ – стариот познат вкус во ново пакување

Нескромно може да кажеме дека ТАЗЕ стана синоним за пуканки како Веспа за скутери. Тоа што сме лидери на пазарот во оваа категорија, се должи на повеќе фактори: најдобрата опрема во Светот, Kretos, автентичниот подобар и од домашниот вкус, внимателно одбраната  пченка...
ЕВРОПА –фабрика за задоволства

ЕВРОПА –фабрика за задоволства

Горди сме да кажеме дека Мако Маркет е дистрибутер на Европа, компанија која остава свој белег на голем број генерации, од 1882 година сé до денес. Производите на Европа вам ви се многу добро познати, почнувајќи од крем бананите, единствените вафли, бастумчињата, па...
Купи EveryDay влошки, добиј Кокев тоалета

Купи EveryDay влошки, добиј Кокев тоалета

МакоМаркет организираше национална наградна игра во сите Зегин аптеки, која траеше од 06.11.2020 до 10.12.2020. Условите беа следниве: со купено било кое пакување на EveryDay циклусни или EveryDay секојдневни влошки од било која Зегин аптека и пополнување на купон на...
АВА подарува часовници од B-watch

АВА подарува часовници од B-watch

Нежна за дланките, немилосрдна за тврдоглавите маснотии – тоа е описот за АВА средството за миење садови. Решивме, предновогодишно, нашите верни купувачи на овој производ, кој доаѓа во 5 варијанти: јаболко, лимон, камилица, грозје и малина и АВА таблети, да ги...
Fresh&Clean наградува со Машини за перење и сушење алишта

Fresh&Clean наградува со Машини за перење и сушење алишта

Мако Маркет наградуваше со 12 Favorit и Indesit машини за перење и сушење алишта. Наградната игра беше за прашкастиот детергент за ткаенини Fresh&Clean 5во1 технологија, кој е достапен во три варијанти: за бели ткаенини, за обоени ткаенини и за бели и обоени...