fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Компанијата Arix се наоѓа во Италија и постои од 1969 година. Тоа е водечка италијанска компанија  во областа на производите за домашна хигиена и присутна е на многу пазари. Производството вклучува голам асортиман на синтетички и целулозни сунѓери, сунѓери за лична хигиена, повеќенаменски крпи, четки, метлички, џогери и многу други производи кои се наменети за потрошувачите, заштедувајќи им време и напор за максимална ефикасност и удобност. Arix е еден од светските лидери за сунѓери и апсолутен лидер во Италија за навлаки за пеглање.