Академијата за Лидерство на Мако Маркет и оваа година продолжува со засилено темпо | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Академијата за Лидерство на Mako Market и оваа година со засилено темпо продолжува со обуки и семинари предводени од нашиот гуру Avinash Ananda, како и со говори и насоки од нашите лидери Vasil Naçi и Андреја Тасевски.

Основните вредности, нашата мисија, визија и корпоративна култура се нашиот имун систем.
Знаењето продолжува и расте со тимот на Мако Маркет!