ТАЗЕ – стариот познат вкус во ново пакување | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Нескромно може да кажеме дека ТАЗЕ стана синоним за пуканки како Веспа за скутери.

Тоа што сме лидери на пазарот во оваа категорија, се должи на повеќе фактори: најдобрата опрема во Светот, Kretos, автентичниот подобар и од домашниот вкус, внимателно одбраната  пченка и сол, и секако, тоа што ги произведуваме со љубов.

Сега имаме нова амбалажа на познатите ТАЗЕ СОЛЕНИ пуканки, која веќе ја имате видено во сите маркети и за која сме сигурни дека ви се допаѓа и за око и за желудник.