ТАЗЕ – НОВИ ВКУСОВИ! | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Дали ги пробавте новите ТАЗЕ солени ПУТЕР пуканки? Ако не, не чекајте ни час повеќе кој ве дели од тој единствен, неодолив вкус!

Имаме новост и за љубителите на благ вкус на пуканки, односно слатките Choco Strawberry.

Како што веќе знаете, достапни се секаде!