РОДОН – Најдоброто од Јадранот | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Целосно природен, здрав и квалитетен производ.

Родон е најдоброто од Јадранското Море. Фабриката за производство ги почитува традицијата и високите стандарди за квалитет за време на производствениот процес.

Ако сакате вкус од морето, дефинитивно треба да ги пробате сите производи на Родон.