„Донации за учениците од ПОУ „Д-р. Златан Сремец“ од Мако Маркет“ | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Денес, 25.12.2019 година тимот на Мако Маркет по повод претстојните новогодишни празници ги посети учениците во образовната установа за деца со посебни потреби ПОУ „Д-р Златан Сремац“ каде што им подели новогодишни пакетчиња.

Среќни сме што бевме дел од нивната прослава денес.