АВА подарува часовници од B-watch | МакоМаркет
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk

Нежна за дланките, немилосрдна за тврдоглавите маснотии – тоа е описот за АВА средството за миење садови.

Решивме, предновогодишно, нашите верни купувачи на овој производ, кој доаѓа во 5 варијанти: јаболко, лимон, камилица, грозје и малина и АВА таблети, да ги наградиме со 20 брендирани часовници Daniel Klein, и да ги украсиме нивните вредни дланки.

Националната нградната игра траеше од 06.11.2020 до 15.12.2020, потенцијален добитник беше секој оној кој ќе имаше купено било кој од наведените АВА производи, сепак само 20 случајно одбрани купувачи станаа среќниците кои добија часовници.