fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Изминатиот викенд, менаџментот и вработените на Мако Маркет беа дел од обуката “Self awareness: Core values, belief system for success”, која беше предводена од Leadership & Happiness Guru, г-дин Avinash Ananda.

Преку интеракција и вежби беа разработени основните вредности на корпорацијата кои се клучни за посакуваниот успех.

Ова беше првата сесија од претстојната Мако Маркет Академија, каде ќе се разработуваат вкупно 9 модули во текот на годината, во кои ќе бидат опфатени различни теми поврзани со корпорациски успех и раст.