fbpx
+389 2 278 6666 info@makomarket.com.mk
Кутија од 8 Тазе Пуканки 30г + Книга Малиот принц, претставува новиот проект на нашата компанија кој нуди дополнителна вредност на нашиот бренд Тазе Пуканки и ја опфаќа широката потрошувачка. Овој производ со самата негова несекојдневност и практичност е лесно допадлив за самите потрошувачи, поради неговата повеќенаменска примена. Идеален поклон за новогодишните празници.

Производот ја комуницира публикацијата “Малиот принц”, најпознатиот роман на Антоан де Сент Егзипери, книга бестселер наменета за сите генерации, изработена специјално за потребите на Мако Маркет. Идните активности во врска со овој проект се дека се планираат и други публикации во рамките на овој проект, во еден вид серијал.

Со ова, се надополнува нашата општествена одговорност како компанија, која во овој случај се грижи пред се, да ги оживее безвременските дела и воедно да ги спои со нашиот добро познат бренд Тазе пуканки.